Färgsättning

Med vår tjänst färgsättning får du personlig hjälp och egentid med Annelie, arbetat i färgbrancshen i över 20 år, att inreda ditt drömhem med färg, golv och tapet. Baserat på ditt hem och dina önskemål hjälper hon dig att ta fram ett inredningsförslag med kulörer, mönster och material. Du kan få hjälp med att färgsätta och inreda alltifrån ett rum till ett helt hem. Välj mellan att boka en tid i butiken eller i ditt hem. 


DROP IN I BUTIK.

Du är när som helst välkommen att droppa in i vår butik. Vi hjälper dig gärna med tips och råd. Behöver du mer hjälp? Vill du kunna sitta ner i lugn och ro och bolla dina idéer, då föreslår vi att du bokar ett personligt möte, se nedan.

PERSONLIGT MÖTE.

Du är välkommen till ett möte  fullt av färg och inspiration!
Vi vägleder dig bland vårt utbud av tapeter, färg- och golvprover så att du lättare kan matcha din inredning och färgsättning. Tillsammans så bollar vi idéer och skapar ett underlag som hjälper dig att skapa ditt drömhem.  

Pris: 495kr/tim
När: Kontakta oss och vi kommer tillsammas fram till vilken dag och tid som passar dig bäst.
Var: Södra Esplananden 2, Tierp.
Hur: Till ett butiksbesök bör du ta med dig en planritning eller en skiss med mått över ytorna som ska göras om. Det är också bra att ha med dig bilder på de rum som ska färgsättas.  Ta gärna med textilprover om du har en gardin eller en soffa som vi ska ta hänsyn till. Efter mötet så får ni med er en specifikation som ni enkelt kan utgå från eller lämna till hantverkaren.
Passar: Dig som vill göra om ett mindre antal rum. Beräknad tid ca 1-1,5h

HEMBESÖK

Vi kommer hem till er för att se helheten och går igenom varje rum som ska göras iordning.

Pris: 595 kr/h
När: Kontakta oss och vi kommer tillsammas fram till vilken dag och tid som passar dig bäst.
Var: hemma hos dig
Hur: Förbered en planritning som kan tas med tillbaks till butiken. Tillsammans går vi igenom de olika rum som ska göras iordning. Efter besöket sammanställes ett förslag och vi träffas i butiken för en genomgång.
Passar: Dig som ska göra om ett större antal rum
Förbered gärna en planritning och mått som vi kan få med oss tillbaka till butiken. 

Obs! restid ingår i timdebiteringen.

BOKA TID

Kom ihåg att boka tid!
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan. Du får gärna ange önskemål om vilka dagar och tider som passar dig bäst.

AVBOKNING

Bokat butiksbesök eller hembesök ska avbokas senast en arbetsdag innan, om så inte görs faktureras 50 % av priset. Avbokning sker på telnr 0293-132 86.

"Hej, titta gärna förbi i butiken, så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig."

Mvh 
Annelie