KÖP - OCH LEVERANSVILLKOR

Här hittar du våra köp- och leveransvillkor som gäller vid köp i vår butik.

Priser

Alla priser uppdateras frekvent i vår butik. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar och för felaktig information påverkad av tekniska eller mänskliga fel. För produkter som ingår i olika kampanjer gäller priserna under aktuell kampanjperiod vid orderläggning.

Kulörer och mönster

Observera att kulörer och mönster på din skärm inte alltid överensstämmer med verkligheten på grund av olika skärminställningar med mera. Besök oss i butiken om du är osäker så visar vi gärna färgprover.

Erbjudanden

Eventuella erbjudanden eller reavaror utan ett tydligt slutdatum gäller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för de eventuella prisfel som kan uppstå.

Ibland händer det att någon av de varor som du beställt blir restnoterade. Detta beror då på att varan ej finns i lager eller att leveransen är försenad. Kontakta oss om du har frågor kring leveranstider.

Bytes och returrätt

Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från att du inhandlat varan. Det är dock förutsatt att du inte har använt varan och att den returneras i oskadat och obrutet skick. Du ska returnera varan till oss utan onödigt dröjsmål och i vart fall senast 14 dagar efter den dag då du meddelat oss om ditt beslut att frånträda avtalet. Ångerfristen ska anses ha iakttagits om du lämnar tillbaka varorna innan denna fjortondagarsperiod löpt ut. Du kan komma att få betala de direkta kostnaderna för återsändandet av varan. 

Bytes- och returrätt gäller ej vid köp av specialbeställning av tapeter

Handtryckta tapeter samt metervaror som kapas på beställning är undantag från ångerrätten eftersom detta tillverkas efter just din beställning. Kunden ansvarar alltid för att rätt mängd blir beställd, även om du har rådfrågat oss eller har använt vår tapetkalkylator.

Bytes- och returrätt gäller ej vid öppnade tapetrullar

Retur- och bytesrätten gäller inte om tapetrullarna är öppnade. Alla etiketter ska finnas kvar på de returnerade varorna. Alla varor som lämnas tillbaka, måste vara packade i den påse eller kartong som varorna kom i. 

Bytes- och returrätt gäller ej vid köp av brutna färger

Retur- och bytesrätten gäller inte vid brutna färger. När vi har tagit emot din beställning börjar vi blanda till din färg. Den produkt som du tar emot är framtagen speciellt till dig därför kan vi inte ta varan i eventuell retur. Är du osäker på om du har valt den rätta färgen kan du beställa kulörprover till ett förmånligt pris.

Återbetalning

Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka till kundens konto inom 30 dagar.